Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Knokke

Kustlaan 111

8300 Knokke

Tel: 050/34.41.21

GPS Coördinaten N 51 21 15.9, E 3 17 51.4

We nemen afscheid van Knokke

 

De YAYA winkel in Knokke sluit binnenkort zijn deuren omdat het gebouw toe is aan een langdurige renovatie... Maar niet getreurd: voor het zover is laten we jullie eerst nog profiteren van mooie kortingen op alles*. Enjoy!

 

*Kortingen zijn enkel geldig in YAYA Knokke. Niet geldig online en op cadeaubonnen.

Routebeschrijving

MET DE AUTO

Plan je route van A tot Z met Google Maps.

Komende van Antwerpen (via 34/N49)

Neem de E34 en volg de borden voor Rotterdam/Brugge/Haven 500-2000/Ring Antwerpen. Volg deze weg gedurende 83.8 km tot je aankomst aan Knokke station.

Komende van Gent of Brussel (via E40)

Volg de E40 richting Oostende/Brugge. En neem afslag 11-Aalter richting Knokke-Heist/Tielt/Aalter. Vervolgens neem je op de rotonde de 2de afslag naar de Knokkeweg/ de N44. Hou bij de splitsing links aan en volg de borden voor E34/N410/Knokke-Heist/Aardenburg/Haven-Zeebrugge. Voeg daar in op de E34/de N49. Volg deze weg gedurende 16.5 km tot je aankomst aan Knokke station.

Komende van Knokke station

Eens je Knokke station voorbij rijdt, blijf je rechtdoor rijden tot je aan de eerste rotonde aankomt. Daar neem je de eerste afslag. Vervolgens neem je de tweede afslag (rechtdoor) naar de Seb. Nachtegaelestraat. Sla linksaf naar de Piers de Raveschootlaan en neem nadien op de rotonde de tweede afslag naar de Elizabetlaan. Op het einde van de Elizabetlaan sla je linksaf naar de Kustlaan. De winkel bevindt zich aan de rechterkant.

PARKEREN

Wil je snel even onze winkel bezoeken? Parkeer dan op de Kustlaan zelf. Deze straat bevindt zich in de rode parkeerzone waardoor je elke dag tussen 11 en 19 uur, max.1 uur mag parkeren tegen een tarief van 2 euro/uur.

Maak je er liever een dagje uit van? Dan parkeer je best in één van deze parkeergarage’s dichtbij:

Interparking Minigolf (500m, 5 min wandelen)

Sparrendreef 103, 8300 Knokke-Heist

Interparking Ijzerpark (400m, 5 min wandelen)

Dumortierlaan 90 A, 8300 Knokke-Heist

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Plan je reis volledig via de website van NMBS en De Lijn.

Per trein

Om het uur heb je een rechtstreekse trein van en naar Brugge, Gent, Brussel en Leuven. Kom je vanuit Antwerpen? Dan neem je best de trein naar Oostende en stap je in Brugge over op een rechtstreekse trein naar Knokke.

Per tram

Kom je vanuit een andere badstad? Dan raden wij je aan de kusttram te nemen. Je kan om de 20 minuten de kusttram nemen van en naar Knokke station.

Bij je aankomst in Knokke station kan je je reis te voet of met de bus (bus 12 vanuit perron 6) verderzetten.