Moeiteloos stijlvol en elegant dankzij de gratis personal shopping bij YAYA

Ben je graag on trend, maar ontbreekt het je aan tijd en energie om urenlang te shoppen?

Stel je eens voor dat iemand samen met jou in de winkel jouw musthave items voor je uitkiest en je dan ook nog on trend advies en stijltips geeft. Te mooi om waar te zijn? Think again!

 

Het YAYA-team van ervaren stylingdeskundigen wordt jaarlijks getraind in stijladvies en trends. Ze combineren die gespecialiseerde kennis met bakken ervaring om jou de look aan te meten die je altijd al wou tijdens een personal shopping sessie.

Hoe verloopt de gratis personal shopping?

Een YAYA-salesadvisor begeleidt jou, in de winkel van jouw keuze, stap voor stap door je personal styling. En die ‘personal’ mag je letterlijk nemen: dertig minuten lang begeleiden we jou een-op-een! Kom dus alleen naar de winkel, zo houd je je ook aan de veiligheidsmaatregelen.

 

Concreet stellen we drie trendy outfits samen die jou op het lijf geschreven zijn. Passen maar! Op basis van je voorkeuren en noden, stellen we je perfecte outfit(s) verder samen.

 

Is dit helemaal iets voor jou? Vul dan hieronder het formulier in en het YAYA-team neemt de volgende werkdag al contact met je op om jouw personal shopping vast te leggen.

 

De gegevens die je invult gebruiken we om jou een personal shopping experience te bieden. Wil je meer weten over hoe je gegevens worden verwerkt? Lees onze privacyverklaring.