CONTACTEER ONS

Elke dag van 10u - 22u

(uitgezonderd feestdagen)

MEER INFORMATIE


Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering

Momenteel is het niet mogelijk om een personal shopping sessie te boeken.

 

Aangezien aangeraden wordt om dicht contact zoveel mogelijk te vermijden, lijkt het ons onverantwoord om zowel onze klanten als personeel in gevaar te brengen tijdens de personal shopping sessies. 
Vanaf het terug veilig is, ontvangen wij jullie graag terug voor zo'n persoonlijk adviesmoment. 

Moeiteloos stijlvol en elegant dankzij de gratis personal shopping bij YAYA

Ben je graag on trend, maar ontbreekt het je aan tijd en energie om urenlang te shoppen?

Stel je eens voor dat iemand samen met jou in de winkel jouw musthave items voor je uitkiest en je dan ook nog on trend advies en stijltips geeft. Te mooi om waar te zijn? Think again!

 

Het YAYA-team van ervaren stylingdeskundigen wordt jaarlijks getraind in stijladvies en trends. Ze combineren die gespecialiseerde kennis met bakken ervaring om jou de look aan te meten die je altijd al wou tijdens een personal shopping sessie.

Hoe verloopt de gratis personal shopping?

Een YAYA-salesadvisor begeleidt je in de winkel van jouw keuze stap voor stap door jouw personal styling

Terwijl jij rustig van een koffie of ander drankje nipt, stellen wij drie trendy outfits samen die jou op het lijf geschreven zijn. Passen maar! Op basis van je voorkeuren en noden, stellen we je perfecte outfit(s) verder samen.

 

Bonus: na de sessie ontvang je een persoonlijke stijlkaart met stylingtips die je kan blijven gebruiken. Hang 'm gerust in je kledingkast!

Is dit helemaal iets voor jou? Vul dan hieronder het formulier in en het YAYA-team neemt de volgende werkdag al contact met je op om jouw personal shopping vast te leggen.